Neteja

A Brins d’Oportunitats E.I., SLU, oferim serveis de neteja com a solució a les necessitats de les empreses, particulars, institucions, etc..., amb un compromís clar de qualitat i rigor, sense oblidar el caire social que ens mou.

La nostra activitat de neteja es fa amb l’objectiu de donar al client un servei adaptat a les seves necessitats mitjançant un personal qualificat i capaç, amb una constant supervisió per part dels nostres tècnics de producció.

Treballem de manera respectuosa amb el medi ambient i utilitzant i fent el registre necessari de les tasques per tal d’efectuar un correcte servei, tenint en compte el detall i l’ús de productes que no siguin corrosius ni pel medi ni per les instal·lacions.

Alguns serveis que us podem oferir són:

  • Neteja d’oficines i establiments comercials.
  • Vidres.
  • Neteges de final d’obra, per trasllats...
  • Neteges a domicili diàries, setmanals, mensuals, puntuals...
    Donem la possibilitat d’alternar les tasques diàries amb les de profunditat (finestres, persianes, rajoles, parts exteriors...)
  • Neteja de posada a punt.
  • NOU SERVEI !! Neteja de grans espais amb maquinària industrial (fregadora, escombradora,...)
  • NOU SERVEI !! Pulit i encerat de terres amb rotativa (terrazzo, terres vinílics, pàrkings, etc..)

Els avantatges de contractar-nos són: cobertura del servei de forma continuada, beneficis socials pel fet de contactar una empresa d’economia social, millorar la Responsabilitat Social Corporativa de l’empresa, seguiment continuu de la qualitat de servei per part de personal professional, etc.

En cas que la teva necessitat sigui una altra, no dubtis en posar-te en contacte amb Brins d’Oportunitats E.I., SLU.
Demana el pressupost mitjançant el formulari de contacte.

Visita QUÈ FEM